Barion Pixel
Pénznem:

Bemutatkozás

Minőségi szódás berendezéseket gyártunk, egyedi technológiával 2003-óta

Rólunk

A Ronaqua Kft. családi cégként jött létre 2003-ban. Célunk, hogy minőségi vízadagolókkal lássuk el partnereinket, biztosítva teljes körű szerviz hátteret, termékeink magas színvonalát és hosszú élettartamát. Alapítónk Róna György a szódás egység készítésével jelentős szerepet játszott a szénsavas vízadagolók használatának elterjedésében Magyarországon. Cégünk értékei a pontosság, megbízhatóság, szakmai elkötelezettség és a fejlődés.
Rólunk
Missziónk

Missziónk

Célunk, hogy megfizethető és minőségi árukat és szolgáltatást nyújtsunk a kisebb és méretben nagyobb partnereinknek a ballonos és hálózati vízadagolók piacán egyaránt. Folyamatosan szélesítjük termékkínálatunkat, miközben figyelembe vesszük a rendszeres alkatrész ellátottság biztosítását és a szervizelhetőséget. Térítésmentes képzésekkel támogatjuk partnereinket, hogy elsajátíthassák a megfelelő karbantartási folyamatokat. Az általunk forgalmazott vízadagolók megfelelő használat mellett átlagosan 7 éves folyamatos szolgálatot biztosítanak.

Stratégiánk

A Ronaqua Kft. nagy-kereskedelmi, gyártó és szolgáltató cégként működik. Partnereink főleg a ‘vizes cégek’, akikkel szorosan együttműködünk a projektek lebonyolítása és utógondozása tekintetében. Szénsavas egységeinket 12 év folyamatos fejlesztései eredményeként hoztuk létre. Ezek a berendezések a világ egyre több országában ismertek és keresettek a piacokon. Elismertségünk köszönhető a szóda erejének, a minőségnek és a széles körű garanciális feltételeinknek.
Stratégiánk

Munkatársaink