Mi gondoskodunk a szűrőcsere időpontjáról, a karbantartásról és a garanciális szervízről egyaránt. Dőljön hátra és élvezze a szolgáltatásainkat.

Valósítsa meg elképzeléseit és válassza ki saját vízadagolóját. Több mint 30 féle hálózati vizet szűrő vagy ballonos ásványvízzel működő berendezés közül választhat. Termékeinket itt tekintheti meg.

Kinek ajánljuk? 

-  Mindenkinek, aki a saját és mások egészségét, és a környezetet óvja. Ha szeretné tiszta, jó minőségű vízzel meglepni szeretteit, válassza a minőséget.

-  Aki szeretne otthonában egyetlen gombnyomásra készített friss szódát fogyasztani. Többé nem lesz szüksége ásványvizes flakonokat cipelni majd kidobni.

 

Tudta?

- Napi 2,5 liter tiszta ivóvíz fogyasztása az ajánlott átlagos egészségügyi érték. Európában folyamatosan csökken a cukros üdítőitalok fogyasztása, míg az ásványvíz és szűrt víz fogyasztásának mennyisége megállíthatatlanul emelkedik.

- A Ronaqua által használt japán ezüst+aktív szénszűrő eltávolítja a csapvízből a kellemetlen illatokat, valamint a bakteriális és oldott biológiai szennyeződések jelentős részét. Mindemellett szűrt víz fogyasztása környezettudatos, mert nincs szükség közúti kiszállításra. Csökkentse Ön is karbon lábnyomát, egy kattintással tehet a friss levegőért. Szűrőkről bővebben itt olvashat.

- A szódakészítés hagyománya Hungaricum. Jedlik Ányos nevéhez kötődik a szódavíz magyarországi gyártásának kialakítása. A Ronaqua Kft ezt a hagyományt követve saját bejegyzett védjegye alapján készíti szódás vízadagolóit.

Kérjen ingyenes ajánlatot most! Képviselőnk még a mai napon felveszi Önnel a kapcsolatot.

 
 
Név:           
E-mail:       
Telefon:      

KÜLDÉS

http://webaruhaz-weboldal-keszites.hu/