VÁLLALATI ÉRTÉKESÍTÉSI KONSTRUKCIÓK

 

A Ronaqua Kft.  2003-óta a vízadagolók, szódagépek, irodai és üzemi vízellátás specialistája.

Vállalkozásunk elkötelezett a minőségi termékek, költséghatékony szolgáltatások és pontos kiszállás iránt.

Tekintse meg termékpalettánkat.

Milyen szervezeteknek ajánljuk?

 

 Irodákba, üzemekbe, közintézményekbe egyaránt ajánljuk, ahol szükség van védőitalra. Modelleink között különböző kapacitású és kivitelezésű berendezések találhatóak. A Ronaqua vízadagolók rendelkeznek a hatályos OKI és ANTSZ szakvéleménnyekkel és engedélyekkel.

Amenniyben Ön magánszemélyként otthonra szeretne szolgáltatást, bővebben itt olvashat róla.

-   Hálózati vízadagolóink 2 vagy 3 lépcsős szűrőrendszerrel vannak ellátva, ami kiegészíthető opcionális szódavíz csappal. Tökéletes alternatívát kínálnak jó minőségű, megfizethető védőital kihelyezésére.

Tudta Ön?

  - Akár 60%-os költségmegtakarítást is elérhet szűrt víz előállítására alkalmas vízautomata kihelyezésével! Ez nem csupán olcsóbb megoldás, de kíméli a környezetét a szállítás és csomagolás költségek kihagyásával.

  - A Ronaqua Kft. saját bejegyzett védjegye alapján 2003-óta gyárt szódás vízadagolókat, mellyel piacvezető az országban. Külföldön többek között jelen vagyunk Csehországban, Lengyelországban, Belgiumban és Nagy-Britanniában.

 - Japán fejlesztésű ezüst + aktív szén szűrő rendszerünk egyedi tulajdonságai következtében eltávolítja a csapvízből a kellemetlen illatokat, a bakteriális és biológiai szennyeződések jelentős hányadát.  

Szűrőinkről itt olvashat.

Kérjen egyéni ajánlatot területi képviselőnktől. A tanácsadás és felmérés ingyenes.

 
 
Név:           
E-mail:       
Telefon:      

KÜLDÉS

http://webaruhaz-weboldal-keszites.hu/